Chata Kolibřík
KLATOVY - DOKONČENO

Projekt řeší kompletní rekonstrukci a přístavbu stávající chaty v chatové oblasti na okraji Klatov. Z původní stavby byly ponechány pouze sklepní prostory, které nově získaly přímý vstup z terénu a přirozené osvětlení díky svažitosti na parcele. V těchto místech byla vytvořena společenská místnost. V hlavní části chaty je dostatek prostoru pro umístění zádveří, hygienického zázemí, kuchyňského koutu i obývací části nad sklepem. Nad prostorem koupelny bylo vytvořeno spací patro pro dvě osoby, takže chata nabízí plnohodnotné přespání až pro čtyři návštěvníky. Obytnou část lze v letních měsících propojit s venkovní terasou a rozšířit tak prostor jídelního koutu. Objekt je možno kompletně uzavřít systémem posuvných dřevěných okenic, které zajistí bezpečnost v době nepřítomnosti.

 

 

Chata Kolibřík